Informatii produse

Informatii produse

Gama DIAVOLINA se recomanda pentru fiecare persoana care doreste sa isi usureze modul de A TRAI, A INTRETINE si A FOLOSI casa, autoturismul sau locul de munca, respectand mediul înconjurator.

 

DIAVOLINA BIO FOSE de 300 grame sau de 750 grame este ideal pentru fose septice, lagune, haznale (wc in curte), canale colectoare si statii de epurare. Se recomanda pentru toti utilizatorii de fose si haznale, care doresc sa nu mai foloseasca vidanja. De foarte multe ori folosirea produsului Diavolina bio fose poate fi un avantaj si cu un cost mai mic, in comparatie cu folosirea vidanjei.

Este foarte util pentru cantine, hoteluri, restaurante, case  de vacanta, camping-uri, vile individuale, cazarmi, spitale, centre sportive, scoli, tabere scolare, industria alimentara si de intretinere, mezelarii si abatoare, ferme de pasari si animale si altele care detin fose, lagune, canale colectoare sau haznale.

DIAVOLINA Mancator de mirosuri de 100 ml si 500 ml se recomanda pentru case, autoturisme, baruri, restaurante etc deoarece elimina orice fel de miros de la fum de tigara pana la mirosul de la animalele de companie.

DIAVOLINA Toalete portabile pastile sau lichid se recomanda pentru detinatorii de WC-uri chimice din autocare, rulote, yacht-uri, trenuri, avioane, etc.

DIAVOLINA  Tubulaturi stick sau lichid se recomanda pentru intretinerea ideala a instalatiilor din case, vile, hoteluri etc.